Wist je dat…

Er in onze nieuwe, ruime hoevewinkel een mooi aanbod is van ambachtelijke producten, hoofdzakelijk uit onze eigen provincie?

Wist je dat…

Wij nu ook kwarteleitjes van eigen kweek verkopen? Mooi als aperitiefhapje met een ansjovisje en/of kerstomaatje, leuk als mini-spiegeleitje én lekker als roereitje met truffelschilfers,…

Wist je dat…

Er nog andere truffelproducten te verkrijgen zijn? Truffelpasta op een toastje, truffelhoning bij de oude brokkelkaas… wat een verwennerijen…

Wist je dat…

Een 3 jaar oude kaasbol van Baliehof ligt te pronken in onze winkel waaruit u naar believen smaakvolle schilfers kunt lepelen? Voor de echte kaasfanaten!

Ook hun Boerenadvocaat is trouwens niet te versmaden…

Wist je dat…

De vijgentaart terug is van weggeweest? Gedroogde vijgen en amandelnoten: een ideale garnituur bij de kaasschotel… en bij foie gras natuurlijk!

Wist je dat…

We naast onze huisgemaakte uienconfijten ook vijgenconfituur en duindoornbessenjam aanbieden? Voor een originele presentatie…

Wist je dat…

“Duno” likeur en “Duno” bitter ook van duindoornbessen worden gemaakt? De frisse cocktailreceptjes en/of geschenkdoos krijgt u er gratis bij!

Wist je dat…

De “Houblonesse” likeur en jenever (op basis van hopscheutenstengels) het resultaat zijn van een sociaal tewerkstellingsproject i.s.m. “De Lovie”? Zo kunnen mensen die buiten het reguliere arbeidscircuit vallen ook aan de slag.

Wist je dat…

“Mestral” olijfolie de favoriet van Sandra Bekkari is? Heerlijk in een slaatje van gerookte eend, pijnboompitjes en frambozen… En wat dacht u van balsamico-parels?

Wist je dat…

De bijenkasten van “BE my honey” overal in België worden geplaatst? Met als resultaat heerlijke koolzaad-, fruit- en zomerhoning (in zeer aantrekkelijke bokaaltjes)

Wist je dat…

De “Keyte” tripelbieren in onze eigen gemeente worden gebrouwen? Verkrijgbaar per fles van 75cl. Gefilterd, niet gepasteuriseerd, hergist in de fles… kwaliteit van eigen bodem!

Wist je dat…

Er met al deze producten prachtige geschenkmandjes of wenskistjes samen te stellen zijn? Naar ieders smaak en budget, wij helpen u graag om er een smakelijk cadeautje van te maken, succes verzekerd!

Wist je dat…

De “KrotketCanard” gemaakt wordt met vlees van de Bekegemse eend? Een stevig voorgerechtje bij uw wildmenu!

Wordt vervolgd…